Image

Tentang Kami

Kun Anta merupakan sebuah syarikat media dan pendidikan. Kami menyiarkan penerbitan yang berkualiti dan terpilih berbentuk filem, video pendek, komik dan kursus online.

Misi Kami

Misi kami untuk mendidik, menghibur dan menginspirasikan masyarakat melalui siaran dan penerbitan eksklusif dan islamik serta mampu memberi perubahan besar dalam kehidupan masyarakat.

Servis & Produk

Transkrip, Sarikata.

Kami menawarkan servis penyediaan transkrip audio atau video, penyediaan sarikata video & terjemahan sarikata video.

Iklan & Branding.

Kami menawarkan servis pengiklanan untuk usahawan yang nak kembangkan perniagaan mereka kepada lebih 1 juta follower kami.

Portal Pembelajaran.

Merupakan platform yang menyediakan pelbagai kursus yang disampaikan oleh guru dan mentor terpilih dalam bidang yang mereka ceburi.

Pelanggan Kami

Sejarah Penubuhan

Pada tahun 2015, Kun Anta ditubuhkan sebagai sebuah platform maya yang aktif menyampaikan pendidikan kepada masyarakat melalui penghasilan video kesedaran dan motivasi, penulisan kreatif dan lukisan komik.

Pada tahun 2020, Kun Anta secara rasminya menjadi sebuah syarikat di atas nama Kun Anta Network PLT (LLP0024108-LGN) yang menawarkan servis penterjemahan, pengiklanan dan juga penghasilan video.