Select Your Favourite
Category And Start Learning.

( 0 Review )

New

Belajar English Speaking Macam Aiman Azlan

RM30.00

( 0 Review )

Total Hour

01h 02m

Video Tutorials

9

RM30.00

Course content

9 Lessons01h 02m

Bina 2 perkara ini dahulu

Menetapkan Mindset Yang Betul
9:27
Bina keyakinan diri
14:36

DOWNLOAD WORKSHEET

3 Ilmu Asas Bahasa Inggeris

Cara nak praktis

Penutup

Description

Belajar English Speaking rupanya tidak semudah yang kita sangka. Ada yang kata tengok movie, baca novel English, hafal perkataan dan macam-macam tips dan kaedah yang dikongsikan tetapi akhirnya kita tidak boleh Speaking juga.

Ramai yang sudah boleh faham English apabila kerap menonton movie, membaca novel, menghafal beratus perkataan, tetapi apabila Speaking, masih tergagap-gagap ataupun tidak boleh Speaking langsung!

Apa kata anda cuba Belajar English Speaking Macam Aiman Azlan. Beliau menunjukkan satu persatu tips dan kaedah yang beliau sendiri praktikkan sehingga beliau sampai ke tahap sekarang.

Lepas anda tengok dan praktikkan sendiri kaedah yang ditunjukkan oleh Aiman Azlan ini, baru anda akan faham kenapa sampai sekarang anda masih belum boleh cakap English dan anda akan tahu rupanya ini antara kaedah yang menyebabkan kenapa ramai sangat yang sudah mula boleh Speaking English dengan baik.

What to learn?

Tips yang membolehkan anda bercakap Inggeris dengan yakin. Bagaimana nak mula bercakap walaupun tiada asas. Dapat hilangkan mentaliti bahawa cakap Inggeris susah. Cara terbaik dan termoden untuk cakap English sehingga fasih.

Instructor

0 /5

1 Courses

Aiman Azlan, merupakan motivator, speaker dan penulis yang merupakan graduan dari University Of Toronto, Canada dalam bidang HBSc Biology and Psychology. Sering muncul di pelbagai channel media dan televisyen seperti DOPS TV, New Straits Times, Astro, TV Al-Hijrah, Yahoo, TV9
RM30.00

Material Includes

  • 1 jam 2 minit
  • 8 Video
  • 1 Worksheet
  • Boleh akses di mana-mana gadget
  • Penyampaian dalam Bahasa Melayu

Share