Ketahui satu persatu cara nak fasih Inggeris dengan pantas

RM 50
  • 8 video pembelajaran
  • 1 jam
  • Belajar di mana sahaja

Tentang Kelas

Ramai yang teringin nak fasih Inggeris, tetapi tidak tahu bagaimana caranya. Ada sebahagian orang, dah macam-macam cara cuba cakap Inggeris, tapi tak boleh-boleh lagi sampai sekarang!

Baik, kami ada berita gembira untuk anda yang selama ini tercari-cari cara nak fasih Inggeris dengan pantas dan berkesan.

Siapa Mentor Anda?

Beliau adalah Aiman Azlan, merupakan motivator, speaker dan penulis yang merupakan graduan dari University Of Toronto, Canada dalam bidang HBSc Biology and Psychology.

Sering muncul di pelbagai channel media dan televisyen seperti DOPS TV, New Straits Times, Astro, TV Al-Hijrah, Yahoo, TV9 dan Sinar.

Beliau menganjurkan online classes di website beliau sendiri aimanazlan.com. Selain itu, beliau juga sering memberi ucapan di seminar, bengkel dan sebagainya.

Beliau juga merupakan Social Media Influencer yang selalu berkongsi ilmu di Youtube, Facebook, Twitter, Instagram dan LinkedIn untuk menginspirasikan orang ramai agar berkeyakinan dengan kebolehan diri.

Antara karya beliau yang diterbitkan adalah : Hidup Penuh Erti: Cerita Dari Hati (PTS, 2014), The Other Side of the Coin (Puteh Press, 2014), Bercinta Selepas Nikah: Bukan Cinta Monyet (Karya Bestari, 2015), Unshakeable: How to Be Confident When You’re Nervous (IMAN, 2018),
How Are You? (IMAN, 2019)

Apa yang anda akan belajar?

1. Cara membina keyakinan untuk bercakap Inggeris walaupun Inggeris anda teruk!
2. Asas-asas penting dalam bahasa Inggeris
3. Bagaimana untuk terus mempraktikkan kesemuanya!
%d bloggers like this: